Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

ŞENPAZAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon : 03667881414
Belgegeçer : 03667881414
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://senpazarimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. VATAN CAD. ŞENPAZAR ILKOKULU BLOK NO 41/1 ŞENPAZAR / KASTAMONU
VİZYON : Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında 2 öğrenci Anadolu Lisesi, 7 öğrenci İmam Hatip Lisesine yerleştirilmiştir.

Öğretmen :5
Öğrenci :30
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :775
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 09.10 - 15.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : Servis Bulunmamaktadır.
Ulaşım : Kastamonu´dan Şenpazar İlçesine sabah, öğle ve akşam saatlerinde düzenli olarak minibüslerle günlük seferler yapılmakta olup ilçemize 1,5 saatte ulaşılmaktadır. İstanbul - ilçemiz arasında haftada 3 gün düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kurumumuz Şenpazar ilçe merkezinde olup Kastamonu´nun kuzeyinde, Karadeniz´e 20 km mesafede, 6 km kumsalı bulunan sahil ilçemiz Cide´nin doğusunda bulunmaktadır. Cide - Şenpazar arsındaki mesafe 37 km´dir. Kurumumuz Küre Milli Parkları sınırları içinde mağaraların, kalyonların, ormanların, ormanlar içindeki bin bir çeşit çiçeklerin ve yaban hayatın merkezinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLE 100KM İLÇE MERKEZİNDE.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTSAL, SATRANÇ
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları : ETWINNING, TEKNOFEST
Yazdır :